Pieczarki faszerowane - przepis

Pieczarki faszerowane
słabejest okdobrebardzo dobrerewelacja! (1 głosów, ocena: 5,00)
Loading...

Składniki

  • Czas przygotowania: 10 min
  • Czas gotowania: 25 min
  • Poziom trudności: łatwe
  • pieczarki
  • cebula
  • ser żółty
  • olej
  • przyprawy: sól, pieprz

Przygotowanie

Pieczarki obieramy. Odkrajmy ogonki, które kroimy w drobną kosteczkę, dodajemy do nich drobno pokrojoną cebulę i całość podsmażamy na oleju do momentu odparowania wody. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Tak powstały farsz nakładamy do wnętrza pieczarek, posypujemy startym serem żółtym. Zapiekamy ok. 15 minut w piekarniku nagrzanym do 200'C.

Tagi: , ,

Wykorzystałaś/(eś) ten przepis w swojej kuchni? Podziel się z nami swoją opinią!

Skomentuj ten przepis

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *