Szparagi zapiekane w szynce suszonej - przepis

Szparagi zapiekane w szynce suszonej
słabejest okdobrebardzo dobrerewelacja! (1 głosów, ocena: 5,00)
Loading...

Składniki

  • Czas przygotowania: 10 min
  • Czas gotowania: 15 min
  • Ilość porcji: 2
  • Poziom trudności: łatwe
  • pęczek zielonych szparagów
  • opakowanie szynki suszonej
  • łyżka oliwy
  • sól morska

Przygotowanie

Szparagi dobrze umyć, osuszyć, odłamać zdrewniałe końce. Owinąć po 2-3 sztuki w suszoną szynkę. Ułożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Za pomocą pędzelka posmarować oliwą a na koniec posypać solą. Zapiec ok. 15 minut w piekarniku nagrzanym do 200'C.

Tagi: ,

Wykorzystałaś/(eś) ten przepis w swojej kuchni? Podziel się z nami swoją opinią!

Skomentuj ten przepis

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *