Rukola z lazurem, winogronami i orzechami włoskimi w sosie miodowym - przepis

Rukola z lazurem, winogronami i orzechami włoskimi w sosie miodowym
słabejest okdobrebardzo dobrerewelacja! (2 głosów, ocena: 5,00)
Loading...

Składniki

  • Czas przygotowania: 5 min
  • Poziom trudności: łatwe
  • rukola
  • lazur niebieski
  • orzechy włoskie
  • czerwone winogrona

  • sos: oliwa i miód w proporcjach 1:1

Przygotowanie

Na spód układamy rukolę, na nią orzechy włoskie, winogrona pokrojone w połówki, lazur pokrojony na części. Całość lekko polewamy sosem. Nie mieszamy.

Tagi: , , , ,

Wykorzystałaś/(eś) ten przepis w swojej kuchni? Podziel się z nami swoją opinią!

Skomentuj ten przepis

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *