Śledzie w sosie musztardowym - przepis

Śledzie w sosie musztardowym
słabejest okdobrebardzo dobrerewelacja! (9 głosów, ocena: 4,00)
Loading...

Składniki

  • Czas przygotowania: 15 min
  • Poziom trudności: łatwe
  • 4 matiasy
  • 1 cebula
  • 4 ogórki konserwowe
  • 3 łyżki musztardy francuskiej
  • 3 łyżki musztardy sarepskiej
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka curry

Przygotowanie

Matiasy moczyć w wodzie ok. 2 godziny. Po tym czasie pokroić na większe kawałki, a ogórki i cebulę w drobną kostkę. Z pozostałych składników zrobić sos i zalać nim śledzie, wszystko razem wymieszać i najlepiej wstawić przed podaniem choć na moment do lodówki.

Tagi: ,

Wykorzystałaś/(eś) ten przepis w swojej kuchni? Podziel się z nami swoją opinią!

Skomentuj ten przepis

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *