Camembert w sezamie - przepis

Camembert w sezamie
słabejest okdobrebardzo dobrerewelacja! (3 głosów, ocena: 3,00)
Loading...

Składniki

  • Czas przygotowania: 10 min
  • Ilość porcji: 2
  • Poziom trudności: łatwe
  • 2 sery Camembert (najprostsze, bez dodatków)
  • 1 jajko
  • garść sezamu
  • odrobina oleju do smażenia

Przygotowanie

Schłodzone sery obtoczyć w jajku a następnie w sezamie. Smażyć na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju na średnim ogniu z każdej strony do momentu lekkiego zrumienienie sezamu. Ser powinien być w środku miękki i ciepły.
Podawać na sałatach z dodatkiem pomidorków koktajlowych.

Tagi: ,

Wykorzystałaś/(eś) ten przepis w swojej kuchni? Podziel się z nami swoją opinią!

Skomentuj ten przepis

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *