Rukola z gruszką i gorgonzolą - przepis

Rukola z gruszką i gorgonzolą
słabejest okdobrebardzo dobrerewelacja! (1 głosów, ocena: 5,00)
Loading...

Składniki

  • Czas przygotowania: 5 min
  • Poziom trudności: łatwe
  • Źródło:
  • rukola
  • gorgonzola
  • słodka gruszka
  • małe zielone winogrona
  • orzechy włoskie
  • prażony słonecznik
  • sos: oliwa, miód i sok z cytryny w proporcjach 2:1:1

Przygotowanie

Na spód układamy rukolę, na nią orzechy włoskie, winogrona pokrojone w połówki, gorgonzolę i gruszkę pokrojone na części. Posypujemy słonecznikiem i polewamy sosem. Nie mieszamy.

Tagi: , , , ,

Wykorzystałaś/(eś) ten przepis w swojej kuchni? Podziel się z nami swoją opinią!

Skomentuj ten przepis

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *